Fysiotherapie Kessler
Kruisweer 2
1181 NR Amstelveen
Telefoon: 020 641 85 83
E-Mail: info@praktijkkessler.nl

Podologie Kessler


Pijnlijke voeten en tenen zijn een bron van lichamelijk ongemak. Een verkeerde houding kan op allerlei plaatsen in het lichaam klachten veroorzaken.

Als fysiotherapeuten gespecialiseerd in de podologie kunnen wij de stand van voeten en tenen positief beïnvloeden middels zooltjes, orthesen en oefeningen. De verbeterde stand heeft ook direct invloed op de stand van knieën, heupen, rug en zelfs tot in de nek kan de houding verbeteren. (Kijk bijvoorbeeld eens op beenlengteverschil.nl.)


Orthese

Een orthese is een op maat gemaakt siliconen hulpstukje dat de stand van tenen aanpast. Ook bijvoorbeeld een likdoorn tussen of op de tenen kan op deze manier zeer effectief aangepakt worden.


Zooltjes

De podoloog die het onderzoek heeft uitgevoerd zal zelf in onze werkplaats uw zooltjes maken. Dit is een arbeidsintensief maat werk. Zooltjes worden voor iedereen laag voor laag opgebouwd van met de hand geslepen hoogwaardige materialen. Ieder zooltje is dus uniek, zelfs een linker en rechter zooltje van een persoon kan verschillen.

Vergoeding

Wij hebben ons aangesloten bij Stichting Loop, de beroepsorganisatie voor podologen. Naast de garantie van kwaliteit, wordt er ook meer vergoed door uw verzekeraar.Wat er precies vergoed wordt, kunt u navragen bij uw ziektenkostenverzekeraar.

Leden van de Amstelring krijgen 5 % korting.